2009-11-29

Sürücü Arama Derdine Son

Device DoctorYeni aldığınız bir cihazınız var ve yeni bir işletim sistemine terfi ettiniz. Bu durumda aygıtlarınız için sürücü arayıp bulmak gerçekten baş belası bir durum olabiliyor. Bu tip aramaların oldukça fazla olduğundan yola çıkarak çok çeşitli siteler ya da programlar size yardım edecekleri vaadinde bulunabiliyorlar. Tabii sonradan belirli ücretler talep ederek. Bu durumda vaktiniz boşa harcanmış oluyor. Geçmiş yıllarda sadece doğru sürücüye ulaşamadığım için kaldırıp attığım cihazlarım olmuştur. Son yıllarda bu işleri yapan çeşitli programlar da çıktı. Ücretsiz olduklarını iddia etseler de üstün özelliklerini kullanabilmeniz için sizden ücretli sürüme geçmenizi talep ediyorlar. Yalnız bu sefer durum farklı. Device Doctor tamamen ücretsiz, kullanıcı dostu bir program.

Device Doctor Ekran



Tek yapmanız gereken bu ufak boyutlu programı indirip kurmak. Ardından karşınıza gerçekten öyle sade bir arayüz çıkıyor ki tek yapmanız gereken "Begin Scan" butonuna tıklamak. Kısa süren bir taramanın ardından program sürücüsü yüklü olmayan ya da en güncel sürüme sahip olmayan aygıtlarınıza ait en son sürüm sürücüleri listeliyor. Artık istediğimiz sürücüye ait "Download Update" butonuna tıklayabiliriz. Sonrasında sürücü bilgisayarınıza indiriliyor. Hepsi bu kadar. Gerçekten sürücü aramak gibi baş belası bir durum bundan daha sade bir şekilde çözülemezdi.

  • Tüm Windows Sürümlerini destekliyor. Her geçen gün Windows 7'ye ait veritabanı güncelleniyor.

  • 32bit ve 64bit için de tarama yapabilir.

  • Programın taşınabilir sürümü de mevcut. Kurmadan, örneğin flash diskinizde taşıyabilirsiniz.

  • Offline çalışma özelliği ile internet bağlantısı olmayan bilgisayarda tarama yaptırıp gerekli sürücüleri internet bağlantısı olan bir bilgisayardan indirebilirsiniz.


|Device Doctor İndir|

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder